7 стила кожена пола, които трябва да знаете



Мислите ли да си купите кожена пола ? Все повече жени включват кожени поли в своите тоалети и с основание. Кожените поли са атрактивни, универсални, удобни и с лесна поддръжка. Въпреки че всички те се отличават с качествата си, се предлагат в различни стилове. Ще трябва да изберете кожена пола в правилния стил, за да се възползвате в пълна степен от нейните предимства. По-долу са седем популярни стила кожени поли, които трябва да знаете.

# 1) Лък отпред

Bow front е кожена пола в стил, който отговаря на съименника си, като включва лък отпред. Лъкът обикновено се намира в горната част на предната част на талията на полата. Той добавя уникален визуален елемент, който подобрява естетиката на полата. Кожените поли отпред с лък все още са изработени от истинска кожа. Те просто се отличават от другите кожени поли с използването на лък.

Ако се мъчите да изберете кожена пола, не можете да сгрешите с кожена пола отпред на лък. Той се превръща във все по-популярен стил кожени поли, които вероятно ще станат по-популярни през следващите години. Кожените поли отпред с лък предлагат прост и класически стил, украсен с лък отпред.

# 2) Два тона

Не всички кожени поли имат един цвят. Някои от тях се отличават с два цвята. Известни като двуцветни кожени поли, те предлагат по-модерен външен вид от своите едноцветни колеги.

Има различни цветове, в които се правят двуцветни кожени поли. Някои от тях са с черно и бяло, докато други са с червено и бяло. В зависимост от това къде пазарувате за двуцветна кожена пола, може дори да имате възможност да изберете своя собствена цветова комбинация. Независимо от това, двуцветен е стил на кожени поли, който се характеризира с използването на два цвята. С два цвята вместо един, те предлагат уникален и модерен външен вид, който много жени предпочитат.

# 3) Ватиран

Друг популярен стил кожена пола е ватиран. Ватирани кожени поли се определят от тяхната ватирана конструкция. Те все още са изработени от истинска кожа. Както е показано на снимката по-долу, те обаче нямат равна и гладка повърхност. По-скоро ватираните кожени поли се отличават с ватирана конструкция, която се проявява под формата на шарка и текстурирана повърхност.

Ватирани кожени поли имат подобна конструкция като ватирани кожени якета. И двете са изработени от истинска кожа, която е зашита заедно, за да образува ватиран модел. Както е показано на снимката по-долу, те обикновено имат кръпки с диамантена или квадратна форма. В рамките на тези петна има пълнеж, който придава на кожата по-голям обем.

Защо трябва да помислите за капитонирана кожена пола? Освен стилни, те са изключително топли. Всъщност ватираните кожени поли са по-топли от повечето други видове кожени поли. Техният ватиран модел създава допълнителна изолация, която улавя топлината на тялото ви. За есенните и зимните месеци носенето на капитонирана кожена пола ще ви помогне да се предпазите от студеното време.

Ватирани кожени поли

# 4) Слоест

Има и многопластови кожени поли. Многослойната е стил кожена пола, която се отличава с множество слоеве. Повечето слоести кожени поли имат три или повече слоя. Всеки слой по същество се припокрива с друг слой, което води до поява на слоеве.

Многослойните кожени поли са чудесни за почти всички ежедневни тоалети. Предлагат се в широка гама от цветове - черно, червено, бяло, жълто и др. - и са изработени от висококачествена кожа. С многопластови кожени поли обаче предлагат стилна алтернатива на традиционните кожени поли. Ако търсите нова кожена пола, която да включите в ежедневните си тоалети, може да искате да изберете многопластовия стил.

# 5) Венчелистче

Petal е стил на кожени поли, който се характеризира с форма, подобна на венчелистче. С други думи, те се стесняват навън към дъното. Горнището на кожена пола с венчелистчета ще седи директно на талията ви. Вълнените кожени поли обаче ще станат по-широки към дъното. Със своята заострена форма те приличат на венчелистче на цвете.

Венчелистчестите кожени поли са естествено ласкателни. Те се стесняват към дъното, за да създадат по-привлекателен външен вид, който допълва тялото ви. И както при другите стилове тук можете да намерите кожени поли с венчелистчета, предлагани в много цветове. Може би предпочитате традиционна кафява пола от венчелистче от кожа, или може би искате по-смел цвят като червен или жълт. 

# 6) Молив

Разбира се, можете да намерите и кожени поли в стил молив. Какво точно представлява кожена пола с молив? Моливите кожени поли се определят от права кройка и дълга дължина, която приляга плътно до тялото ви, когато се носи.
Няма да намерите кожени поли с молив в къси дължини. Мини и други къси поли не се предлагат в стил молив. По-скоро моливните кожени поли са дълги. Те имат дълга дължина, при която кожата приляга плътно към тялото ви, без да се стеснява или разширява по друг начин към дъното. Те са известни като „кожени поли с молив“, защото приличат на дългата и тясна форма на молив.

# 7) Нагънат

Има дори плисирани кожени поли. Плисе е стил на кожени поли, който се отличава с постоянно сгънати секции от материал. Известни като плисета, можете да намерите тези сгънати участъци от материал около предната страна, отстрани и отзад.

Някои жени предпочитат плисирани кожени поли заради превъзходното си ниво на комфорт. Както при плисираните панталони, плисираните кожени поли са в състояние да се огъват с тялото ви. Когато седите, сгънатите участъци от плат се огъват, така че вашата плисирана кожена пола да не се свива по тялото ви. Без плисета, обратно, може да откриете, че някои поли са неудобни, когато седите продължително време. В резултат на това плисираните кожени поли се превърнаха в популярен избор сред много жени.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте