Често задавани въпроси

Отговорите на често задавани въпроси - Leatherjackets.sale

ПЪРВИ СТЪПКИ

За да пазарувате в Leatherjackets.sale е необходимо да регистрирате профил. Регистрацията е бърза и лесна, чрез попълване на регистрационна форма. Единственото, от което имате нужда при регистрация, е валиден имейл адрес.
Създаденият профил ще Ви позволи да правите поръчки, без да е необходимо всеки път да попълвате вашите лични данни и адрес. Разбира се, винаги когато желаете, може да актуализирате Вашите данни (чрез секцията Настройки в Моят Профил) и да променяте настоящия или добавяте нов адрес (чрез секцията Адрес в Моят профил).
Регистирирането на профил Ви дава възможност също да получавате нашия е-Бюлетин и да научавате първи за атрактивни намаления и специални оферти.
За да бъде защитен Вашия профил, в момента на регистрация, е необходимо да изберете парола за достъп. Тази парола ще бъде изисквана всеки път, когато влизате в създадения от Вас профил.
Ако в определен момент забравите Вашата парола, изберете полето Забравихте паролата си?“, намиращо се в секцията „Вход“. Необходимо е да въведете вашия имейл адрес и да следвате стъпките описани в имейла, който ще получите.
  Ако все пак продължавате да имате проблеми и да не може да влезете във Вашия профил, не се колебайте да се свържете с нашия екип на ☎️ 0700 20 745
За да бъде намирането на даден артикул бързо и лесно, всички продукти в сайта са групирани в основни категории и подкатегории. Веднъж избрана определена категория, имате възможност да определите желана подкатегория и да зададете ограничения за размер, марка или цена. Това ще Ви отведе в списъка с желани артикули, от където, след кликване върху определен продукт, може да разгледате всички негови характеристики. От страницата на продукта може лесно да добавите артикула във вашата количка.
За локализирането на даден артикул също може да използвате "Търсачката на сайта", намираща се в началото на всяка страница. Съществува опция за търсене по ключова дума или разширено търсене, където може да ограничите търсенето в определени категории, марки, да зададете ценови граници и др.
Разбира се, може да пазарувате спокойно в Leatherjackets.sale, сигурни, че всички лични данни, в рамките на “Моят Профил”, са напълно защитени. Само Вие имате достъп до Вашия потребителски профил, който е ограничен с уникална парола.
Фирма „МОЛ 112“ ООД е регистрирана като администратор на лични данни.
 За повече информация:Условия за ползване
 
ЗА ПРОДУКТИТE

Описанието на всеки продукт включва информация за размер по етикет и размера, на който в действителност отговаря продукта, според неговите мерки.
За да определите точно Вашия размер, препоръчваме да консултирате Tаблиците с размери, публикувани при описанието на всеки продукт.
За максимално улеснение публикуваме точните мерки на всяка дреха. Препоръчваме да измерите ваша подобна дреха и да сравните с описаните мерки.
Продуктите, които продаваме в Leatherjackets.sale са втора употреба, поради което са уникални, единични бройки. Не е възможна нова доставка от даден продукт, нито замяна с размер, различен от наличния.
Не, разбира се. Единственото ограничение е, че от всеки продукт разполагаме само с една бройка, поради което е елиминирана опцията в количката да се добавят количества, различни от единица.
Където може да ограничите търсенето в определени категории, марки, да зададете ценови граници и др.
 
 
ПОРЪЧКИ

Поръчка в Leatherjackets.sale може да направите само в 3 стъпки.
1. Отворете съдържанието на количката и натиснете бутона „Поръчай“.
2. Въведете Вашите потребителски данни или ако сте нов, въведете адрес за доставка.
3. Прегледайте информацията за поръчка и натиснете бутона „Завърши поръчката“.
И готово. Вашата поръчка е направена успешно!
Ще получите имейл за потвърждение на поръчката, съдържащ детайлна информация за направената покупка.
Да. Веднага след като натиснете бутона „Завърши поръчката“ автоматично ще Ви бъде изпратен имейл за потвърждение, съдържащ номер и описание на поръчката.
С номера на поръчка може да следите нейния статус.
Разбира се! Може да направите вашата поръчка бързо и лесно на телефон ☎️ 0700 20 745. Единствено трябва да ни предоставите кодовете на продуктите, които желаете да закупите и адрес за доставка.
Преди да кликнете върху бутона „Завърши поръчката“, имате възможност да се върнете назад и да направите промени (да изберете други продукти, да промените адрес за доставка).
С натискане на бутона „Завърши поръчката“, Вие потвърждавате направената покупка и не може да правите промени по нея.
Ако все пак желаете да промените или да отмените поръчка, е необходимо да се свържете с нас на тел: ☎️ 0700 20 745 до 4 часа след направената заявка.

Плащането се извършва на куриера в момента на получаване на стоката (наложен платеж). Доставката с куриер се извършва до посочен от Вас офис на куриерската фирма или друг адрес.
 • Служител на използваната от Mall112 куриерска фирма ще се свърже с Вас на посочения телефон за да Ви уведоми за доставката. Заплащането на дължимата сума се извършва при получаване на поръчката, като цялата дължима сума се предава на куриера.
Ако сте избрали и заплатили поръчката си по банков път (общата сума на поръчаните стоки и разходите за доставка), приемането се извършва без допълнителен паричен обмен към куриерската служба.
 • Ако сте избрали да заплатите дължимата сума по банков път, поръчката ще започне да се обработва след получаване от нас на банковото известие за превод на дължимата сума.
Ако сте избрали и заплатили поръчката си чрез директно плащане с кредитна или дебитна карта. Плащане с дебитна или кредитна карта Master Card или Visa. Плащането е авансово.(общата сума на поръчаните стоки и разходите за доставка), приемането се извършва без допълнителен паричен обмен към куриерската служба.
 • Ако сте избрали да заплатите дължимата сума чрез директно плащане с кредитна или дебитна карта.
 • Плащане с дебитна или кредитна карта Master Card или Visa. Плащането е авансово, поръчката ще започне да се обработва след получаване от нас на известие за превод на дължимата сума.
 
ДОСТАВКИ

Да. Секцията „Моят профил“ позволява да следите статуса на направени поръчки, както и да разполагате с детайлна информация относно всички Ваши поръчки, направени до момента.
Информация за статусите:
Чакаща: Поръчката е успешно регистрирана.
Обработва се: Поръчката се подготвя от наши служители.
Доставена: Поръчката е доставена до клиента.
Отменена: Поръчката е отменена.
Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди / Еконт на територията на България и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до адрес или до удобен за Вас Офис на Спиди / Еконт. Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на Спиди/ Еконт, е необходимо да го посочите в адрес за доставка.
Срока за доставка обикновено е до 1-3 дни от направената поръчка. Поръчки направени в Leatherjackets.sale след 14 часа, а също в Събота, Неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.
Важно е да знаете: магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата „Пощенски паричен превод“.
Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. За направеното от Вас плащане, куриерите на Спиди / Еконт издават разписка за пощенски паричен превод. Моля, пазете разписката от Спиди/ Еконт– тя е Вашата касова бележка!
Цената за доставка се заплаща от клиента.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 120,00 лева до офис на Спиди / Еконт

 За поръчки над 120 лв. доставката е безплатна само до офис на Спиди / Еконт, преди стоката да е платена.

 За поръчки под 120 лв. получателя заплаща доставката, извършвана с куриерски фирми Спиди / Еконт по техния тарифен план, независимо дали е до офис или до адрес!

 
Цена на достъвката при Спиди / Еконт започва от 5,00 лв. 
Да. Необходимо е в „Адрес за доставка“ да посочите удобен за Вас Офис на Спиди / Еконт, от където желаете да вземете вашата пратка. Работното време на офисите на Спиди / Еконт е (пн.- пт.) 09.00 – 18.00, (съб.) 09.00 – 14.00 часа.
Да, има такава опция. Ако закупената стока не Ви допада, може да я върнете до 14 дни от датата на получаването й.
 
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Имате право да върнете продукт до 14 дни от датата на получаването му.
Ако желаете да върнете стока, моля следвайте следните стъпки:
 1. Опаковайте продуктите за връщане, като поставите формуляра за връщане вътре в пакета.
 2. Изпратете пратката до:
  С куриерска фирма Еконт - Офис на Еконт: гр. София, ж.к. Левски,  до поискване за МОЛ 112 ООД, тел:0700 20 745
  С куриерска фирма Спиди - Офис на Спиди: гр. София, ж.к. Левски Зона Г,  до поискване за МОЛ 112 ООД, тел:0700 20 745
  С друг куриер - На адрес: гр. София, бул. Владимир Вазов № 66, офис 5, за МОЛ 112 ООД, тел: ☎️ 0700 20 745
Вие избирате как да възстановим сумата:
По банков път - в срок до 10 работни дни от получаване на стоката.
или
Във Виртуален Портфейл във вашия профил - В този случай сумата се зарежда ВЕДНАГА след получаване на стоката обратно при нас. Сумата ще бъде използвана тотално или частично при следваща поръчка. Какво е Бонус точки?
Върнатите продукти трябва да бъдат с добър търговски вид, с всички налични етикети.
Kуриерските услуги за получаване и връщане на продукти са за сметка на клиента.
Куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента. В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от Leatherjackets.sale
Закупен продукт се връща с куриерска фирма Спиди / Еконт на адрес:
Офис на Спиди / Еконт – София, ж.к. Левски Зона Г
до поискване, получател: МОЛ 112 ООД, тел: ☎️ 0700 20 745
В случай, че желаете да използвате услугите на друга куриерска фирма, молим да изпратите стоката на адрес:
1836 гр. София, бул. Владимир Вазов № 66, офис 5, получател: МОЛ 112 ООД, тел:☎️ 0700 20 745
Винаги може да намерите и разпечатате формуляр за връщане, като влезете в раздел Поръчки във Вашия профил, изберете поръчката, за която желаете формуляр и кликнете на линка "Връщане на стоки"