Палта от естествен косъм

Дамски кожух от агнешка кожа Leader
Дамски кожух от агнешка кожа XXL
Дамски кожух от естествена мека кожа с два предни джоба, без вътрешни джобове, подплата зимна на марката Leader. Закопчаване: Копчета Рамене: 50 см. Гръдна обиколка: 125 см. Дължина на ръкав: 60 см. Дължина: 87 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  П..

120.00 лева

Дамски къс кожух San Stefan
Дамски кожух L
Дамски къс кожух от естествена мека кожа, без предни джобове, без вътрешни джобове, подплата от шерпа на марката San Stefan. Закопчаване: Копчета Рамене: 44 см. Гръдна обиколка: 104 см. Дължина на ръкав: 67 см. Дължина: 55 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите..

169.00 лева

Дамска яка за палто
Кожени яки
Страхотна дамска яка за палто от мека материя, по яката няма следи от употреба,стои прекрасно на палто. Състояние Без следи от употреба...

6.00 лева

Яка за палто
Кожени яки
Страхотна яка за палто от мека материя, по яката няма следи от употреба,стои прекрасно на палто. Състояние Без следи от употреба...

6.00 лева

Дамска яка за палто
Кожени яки
Страхотна дамска яка за палто от мека материя, по яката няма следи от употреба,стои прекрасно на палто. Състояние Без следи от употреба...

6.00 лева

Дамски кожух Kauper Lammfell
Дамски кожух L/XL
Дамски кожух от естествена мека кожа Kauper Lammfell с два предни джоба, два вътрешни джоба с ципове. Закопчаване: Копчета Рамене: 43 см. Гръдна обиколка: 116 см. Дължина на ръкав: 62 см. Дължина: 8896 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Производит..

99.00 лева

Дамски кожух с качулка Julia S. Roma
Дамско кожено яке L
Красив дамски кожух с качулка Julia S Roma от естествена мека кожа с два предни джоба, един вътрешен джоб с метален цип, подплата от полиестер. Закопчаване: Копчета Рамене: 50 см. Гръдна обиколка: 110 см. Дължина на ръкав: 59 см. Дължина: 83 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев..

90.00 лева

Дамско палто от естествен косъм
Палто естествен косъм L
Дамско палто от естествен косъм с два предни джоба, без вътрешни джобове с подплата от полиестер. Закопчаване: Скрито закопчаване Рамене: 46 см. Гръдна обиколка: 100 см. Дължина на ръкав: 58 см. Дължина: 70 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произ..

129.90 лева

Дамско палто от естествен косъм
Палто естествен косъм XL/XXL
Отлично дамско палто от естествен косъм с два предни джоба, без вътрешни джобове с подплата от полиестер. Закопчаване: Скрито закопчаване Рамене: 45 см. Гръдна обиколка: 118 см. Дължина на ръкав: 60 см. Дължина: 82 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  ..

449.90 лева

Палто с естествен косъм
Палто естествен косъм L/ XL
Дамско палто с естествен косъм на яката, два предни джоба, без вътрешни джобове с подплата от полиестер. Закопчаване: Копчета Рамене: 44 см. Гръдна обиколка: 110 см. Дължина на ръкав: 60 см. Дължина: 820 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Производ..

79.90 лева

Дамско палто от естествен косъм
Палто естествен косъм L/ XL
Дамско палто от естествен косъм с два предни джоба, без вътрешни джобове с подплата от полиестер. Закопчаване: Скрито закопчаване Рамене: 48 см. Гръдна обиколка: 110 см. Дължина на ръкав: 60 см. Дължина: 87 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произ..

349.90 лева

Дамско палто от естествен косъм
Палто естествен косъм L/ XL
Дамско палто от естествен косъм с два предни джоба, без вътрешни джобове с подплата от полиестер. Закопчаване: Скрито закопчаване Рамене: 48 см. Гръдна обиколка: 106 см. Дължина на ръкав: 58 см. Дължина: 76 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произ..

135.00 лева

Показани от 1 до 12 от 78 (7 страници)

Палта от естествен косъм

Дамски якета от естествена кожа и кожуси www.Collectionleather.com

Кожени палта от естествен косъм

Предлага се с голямо разнообразие от видове козина, стилове, характеристики и цени, изборът на шуби и якета е безкраен. Независимо дали търсите нещо късо и забавно, дълго и пищно, или може би дори палто със средна дължина с подчертан естествен косъм, със сигурност ще имаме нещо подходящо за уникалния стил на всеки.

Със стилове във всеки бюджет, нашите палта от естествен косъм и якета са изработени с най-голямо внимание и майсторство, като се използват само най-добрите налични кожи с естествен косъм. Имаме кожени палта от заешка козина, астраган, ондатра, енот, норка, лисица и кожи от заешки кожи, както и най-изискания асортимент от луксозни кожуси.

Погледнете и вижте какво отговаря на вашия стил - ние сме уверени, че имаме това, което търсите ..
Вземете зимния сезон на бурята, като се покажете на следващото си събиране под прикритие на шикозно кожено яке или палто от норка. 
Кожените палта от естествен косъм и якета може да са най-важният елемент от облеклото, което ще носите тази зима. Кожени якета правят зимата приятна със своята топлина и със своя стил. Тези якета и палта от естествен косъм са изработени от едни от най-добрите кожи и са професионално изработени, за да ви дадат увереността, че купувате истинско луксозно яке от кожа с естествен косъм.

Къси якета, дълги якета, кожуси и палта от естествен косъм, имаме всичко за всеки, който иска да остане на топло тази зима. Норковите палта могат да бъдат едни от най-скъпите кожуси, тъй като норковите кожи се считат за най-красивите както и кожени якета от койотова козина, лисича кожа, заешка козина и миеща мечка.