10 причини да изберете кожена пола



Носите ли редовно поли като част от ежедневните си тоалети? Вие не сте сами. Милиони жени включват поли в ежедневните си тоалети. Вместо да изберете обикновена пола, изработена от традиционен материал като памук или лен, трябва да помислите за избор на кожена пола . Полите се предлагат от същия естествен кожен материал като кожените якета. Ето 10 безспорни причини да изберете кожена пола.

#1) Устойчиви на бръчки

Кожените поли са по-добре защитени от бръчки, отколкото традиционните поли, изработени от други материали. Те се отличават с по-дебела и по-тежка конструкция от традиционните си колеги. Тези свойства позволяват на кожените поли да устоят на бръчките. Можете да носите кожена пола през целия ден, без да се страхувате, че ще се поддаде на бръчки. На други поли им липсват свойствата за устойчивост на бръчки както на кожените поли.

#2) Уникален стил

За уникален стил не търсете повече от кожена пола. Кожените поли не приличат на обикновени, традиционни поли от памук или лен. По-скоро те предлагат уникален стил, който е синоним на истинска кожа. Ако искате да се откроите от тълпата, може да изберете кожена пола. Със своя уникален стил ще ви помогнат да създадете привлекателен, единствен по рода си външен вид.

#3) Удобно

Не може да се отрече фактът, че кожените поли са удобни. Изработени са от естествена кожа, която е ценена заради меката си и еластична текстура. Други материали може да изглеждат груби или надраскани. Истинската кожа обаче изглежда мека и гладка. Затова можете да сте спокойни, знаейки, че кожените поли са удобни. Те няма да раздразнят кожата ви, нито пък ще ви причинят дискомфорт. Независимо от вида кожена пола, която изберете, можете удобно да я носите през целия ден.

#4) Дишаща

Не само, че са удобни, но кожените поли са и дишащи. Истинската кожа е един от малкото дишащи текстилни изделия, от които се правят поли – и други облекла. Въздухът може да преминава през истинската кожа с по-голяма лекота от други текстилни изделия. Защо това има значение? Благодарение на своите дишащи свойства, полите от естествена кожа няма да ви оставят горещи. Те ще ви охлаждат, като осигуряват по-голям въздушен поток.

Имайте предвид, че само полите от естествена кожа са дишащи. Може да откриете, че някои поли са изработени от изкуствена или изкуствена кожа. Въпреки че изглеждат подобни на тези, изработени от истинска кожа, те не са същите. Полите от изкуствена кожа нямат дишащите свойства на полите от истинска кожа.

#5) Лесна поддръжка

Кожените поли не се нуждаят от поддръжка. За разлика от традиционните поли от памук, лен или други обичайни материали, не е нужно да ги перете и сушите, кожените поли също могат да се замърсят. Ако забележите петно по кожената си пола, можете да го почистите на място. Не е необходимо да го перете и сушите. За да почистите кожената си пола, вземете влажна кърпа с няколко капки мек препарат за миене на съдове и внимателно попийте зацапаната или в петна зона, докато стане чиста. Известен като почистване на място, този процес предлага бърз и лесен начин за почистване на дрехи от истинска кожа, включително кожени поли.

#6) Различни цветове

Кожените поли се предлагат в различни цветове. Някои жени смятат, че се предлагат само в традиционните кожени цветове, като кафяво и черно. Въпреки, че някои кожени поли всъщност имат кафяв или черен цвят, те не се ограничават до тези традиционни кожени цветове. Можете да намерите кожени поли в много други цветове.
Някои кожени поли са бели. Отличават се с мек бял цвят, който е лесен за вписване във вашите тоалети. Други кожени поли са червени или дори жълти. С тези смели цветове те предлагат зашеметяващ външен вид, който гарантирано ще привлече вниманието. Независимо от това, можете да намерите кожени поли в други цветове, освен кафяво и черно.

#7) Дълготрайни свойства

Друга причина да изберете кожена пола са нейните дълготрайни свойства. Истинската кожа не се разгражда като другите материали, от които се правят полите. Стига да го почиствате на място от време на време, ще издържи много дълго време. Кожените поли могат да издържат много години, като с напредване на възрастта те ще развият патина, която ги отличава от по-новите кожени поли. Много жени предпочитат външния вид на по-стари, състарени кожени поли. Те имат фини нотки на избледняване, които ги отличават от новите кожени поли.

#8) Допълва кожено яке

Ако вече притежавате кожено яке , може да искате да инвестирате в пола, изработена от същия естествен кожен материал. Кожена пола ще допълни кожено яке. Като носите и двете дрехи заедно, ще създадете сплотено облекло. Кожените поли пасват на кожени якета и обратно, така че няма да се сблъскват, когато се носят заедно. Това е още една причина да включите кожена пола в ежедневните си тоалети.

#9) Висококачествени закопчалки и ципове

Кожените поли се предлагат с висококачествени закопчалки. Някои от тях имат цип отстрани например. Други кожени поли имат едно или повече копчета. Независимо от това, закопчалките на кожените поли са с високо качество. Изработени са от здрави материали и са изработени с акцент върху качеството. Това означава, че не е нужно да се притеснявате, че крепежните елементи ще паднат, ще се закачат или по друг начин не работят както трябва. Можете лесно да закопчаете и разкопчаете ципа или копчетата на кожена пола.

#10) Предлага се в различни размери

Ако поръчате кожена пола тук в Mall112, можете да изберете фиксираните размер.  С фиксиран размер можете да въведете свои собствени измервания на тялото. Ще използваме тези размери, за да проектираме кожената пола, така че да пасва идеално на тялото ви.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте