Как да изберем кожена риза



Омръзна ли ви да носите едни и същи памучни ризи всеки ден? Ако е така, може би трябва да инвестирате в кожена риза. Кожените ризи предлагат уникален стил, който не се среща в памучните и други ризи от традиционния плат. Те са елегантни, модерни, готини и удобни. Най-хубавото от всичко може би е, че можете да ги включите в повечето ежедневни тоалети, ако приемете, че сте избрали правилния тип. Как точно избирате кожена риза?

Вървете с истинска кожа

Не подценявайте важността на избора на кожена риза от истинска кожа. Има истинска кожа и има изкуствена кожа. Изкуствената кожа, разбира се, е изкуствена кожа. Не се състои от животинска кожа. По-скоро се състои от синтетичен материал, който е обработен, за да имитира характеристиките на истинската кожа. Въпреки че ризата от изкуствена кожа може да изглежда като истинска сделка, тя не достига в много области. Ризите от изкуствена кожа често имат миризма, наподобяваща химикали; те не са толкова меки; и те не продължават качеството си толкова дълго колкото от истинска кожа.
Ще получите по-добър качество за парите си, като изберете риза от истинска кожа. Ризите от истинска кожа предлагат същите предимства като кожените якета. Миришат по-добре, имат по-мека текстура и издържат по-дълго от тези от изкуствена кожа. Ако ще купувате кожена риза, уверете се, че тя е със 100% истинска кожена конструкция. В противен случай няма да можете да се възползвате от тези предимства.

Помислете за типа ръкав

Трябва да вземете предвид типа ръкав, когато избирате кожена риза. Подобно на други видове ризи, кожените ризи се предлагат в два основни типа ръкави: къс ръкав и дълъг ръкав. Кожените ризи с къс ръкав имат частични ръкави, които се простират покрай бицепсите ви, когато се носят. Обратно, кожените ризи с дълъг ръкав имат ръкави с цяла дължина, които се носят чак до китките ви, когато се носят.
В зависимост от сезона, когато възнамерявате да го носите, може да искате да изберете или кожена риза с къс ръкав, или дълъг ръкав. Кожените ризи с къс ръкав са идеални за пролетните и летните сезони, докато кожените ризи с дълъг ръкав са по-добър избор за есенните и зимните сезони. С това казано, обикновено можете да носите и двата вида кожени ризи целогодишно. Просто трябва да носите подходящите дрехи и аксесоари с него.

Издърпайте или копчета

Нещо друго, което трябва да имате предвид при избора на кожена риза, е дали искате стил на разтягане или закопчаване. Най-често срещаните кожени ризи с набиване Те са известни като кожени ризи „с издърпване“, защото се носят, като ги изтегляте над главата и горната част на тялото. Кожените ризи с копчета са различни в смисъл, че се носят чрез закрепване на колона от копчета отпред.
Можете да носите кожена риза с копчета, като поставите ръцете си през ръкавите, последвани от закопчаване на копчетата отпред. Повечето кожени ризи с копчета имат една колона от копчета отпред. След като поставите ръцете си през ръкавите, можете да закопчаете тези копчета, за да фиксирате кожената риза на място.

Проверете яката

Трябва да проверите яката, когато избирате кожена риза. Някои от тях имат небрежна яка. Другите кожени ризи имат по-дресирана и по-официална яка. Повечето кожени ризи имат ежедневна яка. Известен като яка с екипаж, той се отличава с прост дизайн, удобен и лесен за носене. Ако възнамерявате да носите кожената си риза в полуформални тоалети, може би ще искате да изберете различна яка.
Изводът е, че трябва да проверите яката, когато избирате кожена риза. Не можете да смените яката. Вместо това трябва да изберете кожена риза с подходящ стил яка. Може би предпочитате ежедневна яка или може би предпочитате официална ежедневна яка. Независимо от това, трябва да проверите яката, когато избирате кожена риза, за да сте сигурни, че отговаря на вашите лични предпочитания.

Изберете универсален цвят

Препоръчително е да изберете кожена риза в универсален цвят. С универсален цвят ще можете да го носите в повече тоалети. Универсалните цветове се определят от тяхната лекота на интегриране с други цветове. Ако вашата кожена риза се отличава с гъвкав цвят, можете да бъдете спокойни, знаейки, че тя ще съвпада - или поне ще бъде съвместно - с повечето други цветове.
Някои от най-популярните гъвкави цветове за кожени ризи включват следното:
•    Черен
•    Бежово
•    Бял
•    Кестеняво
•    червен

Вземете правилния размер

Едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на кожена риза, е размерът. Кожените ризи се предлагат в много различни размери. Подобно на традиционните ризи, често можете да ги намерите в стандартни размери като малки, средни и големи. Но проблемът с тези стандартни размери е, че те могат или не могат да се поберат.
Може да имате късмет и да намерите кожена риза със стандартен размер, която пасва идеално. В повечето случаи обаче това няма да се случи. Кожените ризи в стандартен размер често са твърде големи или твърде малки. Добрата новина е, че все още можете да получите точния размер; просто трябва да изберете кожена риза с размер по поръчка.
Персонализирани по размер кожени ризи, като тези, продавани тук в Leatherjackets.sale, са персонализирани, за да се поберат идеално. Те не се състоят от общи или стандартни размери. По-скоро кожените ризи с размер по поръчка са проектирани с помощта на вашите собствени телесни измервания. С кожена риза с размер по поръчка няма да се притеснявате, че е твърде малка или твърде голяма. Докато осигурявате правилните измервания на тялото, то ще пасне идеално, за да осигури максимално ниво на комфорт и естетика.

В заключение

Кожената риза е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те са меки, удобни, дълготрайни и, разбира се, стилни. С това казано ще трябва да изберете правилната кожена риза, за да се възползвате от тези предимства. Когато пазарувате кожена риза, не забравяйте да следвате съветите, посочени в тази публикация. Това ще ви помогне да изберете перфектната кожена риза.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте