Модни аксесоари - топ-5



Пролет е! Време е да направите любимото си нещо - идете до магазина или вземете онлайн нови неща.

Искате ли да сте на гребена на модната тенденция? Тогава научете за най-горещите топ тенденции на сезона.

Модата е цикличен процес. Модните аксесоари сега са онези супер прохладни неща, които излязоха по улиците на Европа. Вече може да ги облечете и да ходите с високо вдигната глава. Така, че не губете време и бързо се отдайте на процъфтяващо пролетно пазаруване. 


Ето и онова, на което да обърнем внимание преди старта на шопинга за пролетта: Тези модели са основната тенденция на пролетта-лято и тази година. Уличният стил буквално черпи всичко от най-добрите снимки. Това може да видите и в стила на далечните 90-те години, когато са били основните елементи на гардероба на всички млади майки. Днес, тези дънки могат да носят от всеки почитател на модата. 

Мама-дънките най-ефективно изглеждат в комбинация тениски, топ или туника. Уголемената талия, обем в бедрата и съкратена къси крака лесно се прикриват с дънките на мама. Те са наистина страхотни и трябва да бъдат в арсенала на ежедневната мода. По идеален начин се комбинират с маратонки. Раници не само завладя сърцата на жените, но буквално наводни улиците на Европа. Малкият практичен и удобен красив аксесоар може да бъде във всякаква форма и модификация. Той винаги подчертава имиджа: дали е случаен, бохо или уличен стил няма голямо значение.
Кожените раници в стила на Zara, Bershka или H&M са отлично допълнение към модната тенденция на сезона. Всички модни аксесоари от сезона пролет-лято се черпят един-единствен образ, който ще бъде идеален пример за това как да се комбинират всички неща. Скъсените тениски подчертават талията и женствеността в стил на Бокс модата. 
За притежателите на по-кръгли форми се препоръчва под топ или къса тениска да се облича късо яке, което визуално да издължи фигурата.
  • Малка чанта
Друга неотслабваща тенденция през последните няколко години е малката чанта с верижка. От кожа или плат малките чанти са харесвани от съвременните модни момичета. Новелите в стила на вече доказаните марки като Chanel, Christian Dior и Louis Vuitton допълват мега експлозивната и ярка визия. 
Малка чанта с каишката или верижка е много удобна и гъвкава. Тя ще допълни вечерта и ще бъде незаменима алтернатива на портфейла през деня. Няма как да говорим за топ неща в сезона и да не споменем шапките. Те са отличен избор за тези, които планират да актуализират своя гардероб за новия сезон. Този елемент в изображението ще помогне не само да подчертае стила, но и да защити от слънчева светлина.
Модни аксесоари - топ-5
Този мега тренд аксесоар може да си позволи на най-дръзките и смели жени най-големи възможности за импровизация и красота. Класическа черна шапка ще подчертае всеки уличен стил. И, разбира се, ще бъде идеален акцент в комбинация с дънките на мама, за които вече говорихме.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте