Основни неща в мъжкия гардероб - Кожени якета



Отминаха дните, когато кожените якета бяха известният дрескод на каубоите и се носеха предимно в ранчо. Днес кожените якета са синоним на висша мода. Кожата си е издълбала ниша на съвременната модна арена, тъй като тези якета, направени от животински кожи, са доста гъвкави и могат да се носят през цялата година. Кожените якета са стилни и издръжливи. С нарастващата популярност производителите забелязаха скок в търсенето.

Кожени якета - Оформете го така, както ви харесва

Кожените якета изглеждат еднакво добре при мъжете, независимо от тяхната възраст и цвят. Те се предлагат в много стилове. Те могат да ви накарат да изглеждате по -смели. Оформете себе си според нуждите на случая. С двоете ги с деним или памучен панталон. В зависимост от метеорологичния сценарий можете дори да експериментирате с външен вид върху кожа. Аксесоари ги с ботуши, за да завършите визията.

Независимо дали става въпрос за вечеря със семейството или вечер с приятели, нищо няма да победи аурата на кожено яке. Можете гордо да го парадирате и да изглеждате мачо едновременно. Кожените якета се оказаха един от предпочитаните елементи от гардероба. В Mallleather.com широката гама от кожени якета осигурява перфектна сцена, за да изберете това, което ви харесва. 

Купете оригинален продукт

Винаги е най-добре да купувате якета от естествена кожа, изработени от 100% чиста овча кожа Napa. Този вид животински кожи има фина зърнена текстура. Мекото и луксозно усещане задължително ще ви направи доволни. В наши дни производителите дори добавят слой хидроизолация, за да направят коженото яке подходящо за всякакви метеорологични условия. Независимо дали е сняг или каране на колело край брега на реката, носенето на кожено яке ще бъде истинско удоволствие.

Похваляйте го безпрепятствено

На пазара има много дизайни и цветове, объркването между класическото черно или по-модерния нюанс е универсален въпрос. Що се отнася до кожените якета, винаги купувайте стила и дизайна, които издигат вашия личен стил. Вдъхновението е добро, но крайният продукт трябва да допълва и структурата на тялото ви. Що се отнася до избора на цвят, класически тен или черно се съчетават с почти всичко. Търсейки забавление, можете да експериментирате с тъмно синьо или дори с горчица. Имайте предвид повода и нуждата, преди да вземете решение за цвета.

Носете мечтания си дизайн

Независимо дали става въпрос за холивудски знаменитости или високопоставени лица от цял свят, те винаги са носили любимите си кожени якета за различни събития. От Том Круз до Аштън Къчър - всеки стил е бил ярост. Дойде време да дадете крила на въображението си. В Mallleather.com има изобилие от стилове. Вземете подсказка от иконата на стила си и я направете според вашето удобство. Имате дори възможност да промените цвета и да добавите няколко детайла към съществуващия дизайн. Просто я парадирайте с Елан.

Истинско срещу фалшиво

Съмнението дали да инвестирате в истинско кожено яке или яке от изкуствена кожа сигурно ви е минало през ума. Якетата от изкуствена кожа ще ви издържат само за сезон или два. Фалшивата или изкуствена кожа започва да се бели след известно време и придава невероятно тъжен вид. Те може да са по джоба ви, но им липсва коефициентът на стил. Разликата между истински и фалшиви е много очевидна.
Якетата от истинска кожа могат да бъдат малко скъпи, но те ще ви издържат цял живот. Всичко, от което се нуждаят, е малко грижи и поддръжка. Кожените якета струват всяка стотинка и нещо повече те могат да бъдат направени част от вашето семейно наследство.

Издръжливост, грижи и поддръжка

Изисква се малко поддръжка, за да запазите коженото си яке да изглежда свежо и ново. Винаги изсушавайте кожените си якета на слънчева светлина, преди да ги приберете. По време на влажно време не забравяйте да проверите и за плесени или влага. Съвременните кожари използват оцветители на водна основа, които помагат на крайния продукт да остарее грациозно. Всяко търсене се свежда до намиране на правилното прилягане и изрязване. Оформете го така, както се чувствате, и бъдете звездата сами. Бъдете сигурни, че ще привлечете много комплименти, тъй като коженото яке има силата да издигне външния ви вид и да ви даде увереността на истинско краве момче. Продължете и опитайте.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте