Бързо ръководство за избор на най-доброто кожено сако



Много пъти търсенето на перфектния блейзер от естествена кожа остава трудно решение. Може да бъде трудно да изберете един цвят или стил. Силата на стила и модата може да бъде трудна за справяне, когато изборът е безкраен. Ето едно лесно за следване ръководство, което да ви помогне в такъв сценарий на объркване. Това ще ви помогне до голяма степен при избора според вашите изисквания.

Истинско срещу фалшиво кожено сако

На първо място, трябва да се вземе предвид качеството на кожата. Всеки блейзър от естествена кожа моментално ще ви накара да се почувствате като модерен крал. Усещането за истинска кожа ви кара да се чувствате доста удобно при носенето на коженото сако. Мекото и деликатно докосване с добавен блясък ще ви накара да се почувствате готови за всяко събитие във всеки момент.

Блейзерите от естествена кожа са изработени от 100% чиста овча кожа Napa. Те са известни със своята по-висока зърнена структура, което от своя страна прави крайния продукт красота за обожаване. Истинските кожени изделия ще ви издържат поне цял живот и могат да бъдат перфектно съкровище за наследство.

Облеклата от изкуствена кожа може да изглеждат по-ярки, но ще се износват по-рано, отколкото си мислите. Те започват да се белят след няколко ползвания.

Еднократна инвестиция

Може да помислите два пъти, преди да инвестирате в блейзери от естествена кожа. Може да са малко скъпи за джоба, но си заслужават всяка стотинка която ще бъде похарчена. Ние, в Mallleather.com, ви уверяваме, че качеството, което доставяме, е несравнимо и ще си струва инвестицията. Всъщност стилът може да излезе от мода, но вашето кожено сако ще остане здраво в продължение на десетилетия. Всичко, което трябва да направите, е да го поддържате добре.

Правилен цвят и прилягане

Всеки дизайн може да не ви пасва добре. Винаги избирайте дизайн, който да отговаря на вашата индивидуалност. Идеалната дължина на блейзъра трябва просто да достига над бедрата ви, за да ги прикрие частично. Твърде голям или твърде малък блейзър със сигурност ще убие привлекателността на дрехата.

Тип нашийник

Днес с непрекъснато нарастващия градиент на стил хората са разглезени при своя избор. Кожените блейзери могат да бъдат изработени еднолинейни или двуредни. В зависимост от стила, яката също може да бъде. Официалните събития изискват яка в стил ревер, докато сватби и други семейни функции могат да се посещават в яка на шал. Яка с връх на ревера посещава модната улица от време на време. Така че, освен ако не сте упорит фен на Джеймс Бонд, избягвайте го, докато не се промъкне обратно на модната сцена.
Само в случай, че сте отворени за някои експерименти, опитайте контрастните тапицерии в самата кожа. Яките от детелина изглеждат добре на млади мъже и са запазени предимно за полуформални до случайни събития. Можете да парадирате с някой от стиловете с голямо доверие.

Класически цветове или модерни нюанси

Изборът на цвят зависи изцяло от настроението ви и от времето на деня. Със сигурност никога няма да сбъркате с класическите цветове. Като се има предвид това, богатите черни и кафяви са се задържали здраво от векове. Те изглеждат еднакво добре на всички. Класическите цветове, въпреки че са общи, винаги са издържали изпитанието на времето и са се справяли добре. Независимо дали е ден или нощ, те блестят ярко.
От друга страна, за да добавите този модерен щрих към всяка тъмна риза или панталон, ярко цветният кожен блейзър успява да вдигне настроението ви за секунди.

Ярко цветните кожени блейзери трябва да бъдат запазени за вечери. Те ще запалят настроението и на зрителя. Ръководството за само помощ може да бъде безкрайно. Не забравяйте да уважавате по-често желанията си и продължете да се отдавате на дрехи, достойни за претенциозни хора.
Така че, сега, когато знаете всичко за оригиналните  кожени блейзери , вземете своя собствена от Mallleather.com или по-добре да я персонализирате според вашия стил и стил!

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте