9 неща, които трябва да имате предвид, когато избирате кожени клинове



Ако харесвате външния вид и усещането на кожата, може да искате да инвестирате в кожени клинове. Клинове съществуват повече от век. Те се определят като тесни панталони, които могат да се носят самостоятелно или под отделен чифт панталон. Кожените клинове отговарят на съименника си, като се отличават с кожена конструкция. Можете да намерите клинове от различни материали. Само кожените клинове обаче са изработени от кожа. Ето девет важни неща, които трябва да вземете предвид при избора на кожени клинове.

#1) Дължина

Трябва да имате предвид дължината, когато избирате кожени клинове. Кожените клинове не се класифицират като шорти; те са панталони. С това казано, някои кожени клинове са по-дълги от други. Кожените клинове с цяла дължина се простират чак до глезените, когато се носят. Обратно, кожените клинове с частична дължина могат да се простират само до прасците, когато се носят. Кожените клинове с частична дължина са по същество капри. Както всички капри, те не се простират чак до глезените.

# 2) Изрежете

Кожените клинове се предлагат в различни кройки. Ако планирате да ги носите с ботуши, може да изберете кожени клинове с кройка на ботуши. Кожените клинове са заострени - точно като дънките. Те стават по-широки към дъното. Долната част е по-широка от горната. В резултат на това можете да носите изрязани кожени клинове върху горната част на ботуши или други високи обувки.

#3) Тип кожа

Едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на кожени клинове, е видът на кожата, от който са изработени. Всички кожени клинове са изработени от кожа. Има обаче различни видове кожа. Изкуствената кожа е синтетичен материал, състоящ се от основен слой, покрит с пластмаса. Известна също като изкуствена кожа, изкуствената кожа всъщност не е направена от никаква животинска кожа. Следователно не е истинска кожа.

За щастие можете да намерите кожени клинове от естествена кожа. Предлагат се в напа кожа. Кожата Napa е истинска кожа, която се характеризира с ултра фино зърно. Всички видове истинска кожа имат зърно, но кожата напа е с по-фино зърно от останалите. Със своите ултра фини зърна кожата напа е мека и еластична. Ако ще купувате кожени клинове, може да изберете кожа напа. Клинове от напа кожа са по-меки и еластични от тези от други видове кожа.

#4) Обикновен срещу разтеглив

Нещо друго, което трябва да имате предвид при избора на кожен клин е дали искате обикновен или еластичен. Обикновените кожени клинове са изработени изцяло от кожа. Те не съдържат никакви други материали или материали в конструкцията си. Еластичният кожен клин, от друга страна, е изработен от кожа и еластичен материал.
Еластичните кожени клинове са по-еластични от обикновените кожени клинове. Това е така, защото те съдържат еластичен материал като ликра или полиестер. Дори само с малко количество еластичен материал, те могат да се огъват и разтягат, без да се счупят.

# 5) Fit

Кройката има значение при избора на кожени клинове. Клинове са проектирани да бъдат донякъде стегнати. Те не трябва да стягат краката ви, когато се носят, но трябва да се очертават по формата на долната част на тялото ви. Ако са твърде големи, може да изглеждат торбести, когато се носят. Ако коженият клин е твърде малък, може да не можете да го носите удобно.

#6) Закопчалки

Трябва да имате предвид закопчалките, когато избирате кожени клинове. Закопчалките са приставки като копчета и ципове. Не всички кожени клинове имат закопчалки. Някои от тях се състоят изцяло от вталени кожени панталони. Други всъщност имат крепежни елементи.
Някои кожени клинове имат цип около долната част на крачолите. Има и кожени клинове с вертикален цип отстрани на колана. Можете да използвате този цип на колана, за да облечете и събуете лесно кожения клин.

#7) Цвят

Кожените клинове се предлагат в десетки цветове. Можете да ги намерите в основни цветове като черно, кафяво и бяло. Можете също така да ги намерите в смели цветове като жълто, червено и оранжево.
Помислете с какви дрехи и аксесоари ще ги носите, за да определите правилния цвят. Вашите кожени клинове трябва да са в тон с вашите тоалети. Ако имат цвят, който се сблъсква с вашите тоалети, може да ви е трудно да ги носите. Когато се съмнявате, винаги можете да изберете кожен клин в основен цвят. Стига обаче да подхождат на вашите тоалети, можете вместо това да ги изберете в смел цвят.

#8) Интериор на кожените клинове

Какъв тип вътрешност имат кожените клинове? Някои кожени клинове имат обикновена вътрешност, състояща се от същия кожен материал, от който са направени. Други кожени клинове имат подплата или ватирана вътрешност.
Подплатената вътрешност означава, че кожените клинове имат слой от плосък плат, пришит в тях. Капитониран интериор означава, че те имат подплата, състояща се от капитониран плат. Ако планирате да ги носите през зимата, може да изберете кожени клинове с подплатена или ватирана вътрешност. За по-хладните месеци от годината традиционните кожени клинове трябва да са достатъчни.

#9) Восък срещу не восък

Кожените клинове се предлагат във восъчен и невосъчен стил. Клинове от невосъчна кожа са може би най-често срещаните. Изработени са от обикновена кожа без никакво покритие. Восъчните кожени клинове все още са изработени от кожа, но имат восъчно покритие.
Восъчните кожени клинове имат гладко, подобно на восък покритие. Те се чувстват по-гладки на допир от клиновете от невосъчна кожа. Ако ще купувате кожени клинове, ще трябва да определите дали искате восъчен или невосъчен стил.
Избирайки правилния тип кожени клинове, вие ще получите повече полза и удоволствие от тази модерна дреха. Само не забравяйте да вземете предвид дължината, кройката, вида на кожата, кройката, закопчалките, цвета, вътрешността и дали са восъчни или не.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте